Joost Klein maakte direct excuses na incident: ‘Dat had niet mogen gebeuren’

josstjpg

Na het achter-de-schermen-incident op het Eurovisiesongfestival, bood Joost Klein direct zijn excuses aan zoals gemeld door Aftonbladet.

De Nederlandse festivaldeelnemer Klein werd gediskwalificeerd voor de finale na een confrontatie met een productiemedewerker.

Beginnend met vage details, verklaarde het team rond Klein dat hij geërgerd was door een cameravrouw die tegen zijn wensen in bleef filmen na zijn optreden.

Het incident kreeg aandacht in Aftonbladet, die onthulde dat Klein ongepast gedrag vertoonde.

Volgens getuigen, geciteerd door de krant, werd de zanger beschreven als “zeer beledigend.” Er werd gesuggereerd dat de camera van de vrouw beschadigd was, wat impliceert dat er meer aan de hand was dan aanvankelijk bekend was gemaakt.

Aftonbladet rapporteerde verder dat Klein verklaarde “erg gestrest” te zijn door de opdringerige fotografen.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Volgens verslagen verloor hij zijn geduld, hief zijn arm en een gebalde vuist op, raakte de cameravrouw aan en zei daarop: “Dat had niet mogen gebeuren.”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Achter de schermen toonde Klein direct na het incident veel spijt en herhaalde meerdere malen:

“Het spijt me, het spijt me.” Het blijft onduidelijk of deze verontschuldigingen ook direct voor de cameravrouw bedoeld waren.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven