Appie de Blauwe Vogel zorgt voor opschudding door nieuwe video te plaatsen!

WhatsApp Image 2024 05 12 at 180440jpg

De commotie rond Joost Klein blijft gaande, met Appie Mussa die bijdraagt aan de opschudding. Appie, een goede vriend van Joost en 25 jaar oud, heeft recent Eurovisie opnieuw bekritiseerd in een video.


Appie, ook bekend als Abdulhani Mussa Ali, is mogelijk onbekend voor de oudere generatie. Hij droeg eerder tijdens het Eurovisie Songfestival een kostuum met een blauwe vogel en stond naast Joost op het podium tijdens de tweede halve finale.


Appie heeft nog sterke gevoelens over het voorval, wat blijkt uit zijn recente video waarin hij beweert dat Joost onterecht werd weggestuurd. Hij heeft nu een nieuwe TikTok-video gemaakt waarin hij zijn frustraties uit terwijl hij danst met een snavel op een nummer van Lily Allen.


Tegen het einde van de video, terwijl hij danst, maakt hij een provocatief gebaar naar het songfestivallogo door twee vingers op te steken.


Het doel van Appie met deze actie blijft onduidelijk. Het lijkt meer een uiting van frustratie dan een stap naar een oplossing.


De situatie rond Joost Klein en de reacties van zijn vrienden blijven onderwerp van discussie en speculatie in de media en onder fans.

@apsonarmy Lil video i made at the venue 😂😂😂 #eurovision2024 #originalsound

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven