Deze Bekende Nederlander maakt korte metten met Joost Klein: ‘Hij is lastig, heel erg lastig’

joojpg

Achter de schermen van het Eurovisie Songfestival zorgde Joost Klein voor ophef door te weigeren gefilmd te worden direct na zijn optreden. De Privé-baas Evert Santegoeds geeft zijn mening: “Nee, dat is geen doen,”.

Tijdens het Songfestival werden alle artiesten backstage gefilmd door een cameravrouw, met de beelden later gedeeld op TikTok.

Joost Klein was de enige die niet gefilmd wilde worden na zijn liedje, vanwege zijn eerbetoon aan zijn overleden ouders.

Ondanks zijn verzoek werd er toch gefilmd en stond de cameravrouw er na de tweede halve finale opnieuw, wat Joost te veel werd.

Evert Santegoeds veroordeelt dit gedrag: “Hij is lastig, heel erg lastig. Hij was onderdeel van de grootste tv-show op de planeet en niet andersom.”

“Het draait niet allemaal om Joost Klein. Dat heeft hij nooit doorgehad en dat heeft AvroTros hem van tevoren kennelijk ook niet duidelijk gemaakt,” zegt Santegoeds in de podcast Strikt Privé.

Evert bekritiseert de ‘film-me-niet’-eis als onprofessioneel: “Hoe haal je het in je hoofd? Je zit in de grootste tv-show ter wereld en je wil niet gefilmd worden? Iemand maakte zelfs een vergelijking met Diana op de skipiste. Wat heeft dat er nou mee te maken?”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Santegoeds voegt toe: “Je zit in een tv-show en dan moet een cameravrouw weten: die in dat blauwe pak wil niet gefilmd worden als hij van het podium afkomt, en die in die groene jurk niet als ze koffie gaat halen. Ja, dat is toch geen doen?”

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Evert blijft kritisch: “Wat een vertoning jongens, al met al. Waar zijn we al die maanden achteraan blijven hollen?”

”Er wordt gezegd dat uitgerekend die persoon in dat opvallende blauwe pak met puntschouders aan Israël vraagt om een vraag te beantwoorden, terwijl hij zelf geen enkele vraag heeft beantwoord in maanden!”

Joost heeft tot nu toe bewust vermeden om met de pers om te gaan, zelfs toen hij vorige week op Lelystad Airport arriveerde. ”Wat een afknapper, wat een afgang als je zo landt op Lelystad met je vliegtuigje en je geblindeerde busje. Wie rijdt er nou door Lelystad in een geblindeerd busje? Dan val je pas echt op,” zei Evert.

Aan de andere kant steunt showkenner Bart Ettekoven Joost wel. In Shownieuws heeft hij gezegd: ”Het lijkt erop dat zij een beetje overdrijft en het allemaal opblaast.”

”Hij heeft meteen zijn excuses willen aanbieden, maar zij wilde dit niet accepteren. Dat zegt ook wel iets, vind ik.”

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven