Vliegtuigpassagiers filmen voorbijrazende UFO: Het is absoluut geen drone!

ufoojpg

Tijdens een vlucht boven LaGuardia Airport in de Verenigde Staten op 25 maart, ontdekte Michelle Reyes een ongewoon verschijnsel: een ‘vliegende cilinder’.

De volgende dag deelde ze een video van het incident op Facebook met de vraag: “Ik zag gisteren een ufo toen ik naar huis ging! Kan iemand me helpen identificeren wat dit is?!”

Dit zorgde voor veel speculaties op sociale media over het object. In een interview met NewsNation op 24 april deelde Michelle het volgende:

“Het eerste wat ik deed was een e-mail sturen naar de FAA (Federal Aviation Administration) om hen op de hoogte te stellen van mijn waarneming.”

“Het zou een veiligheidsrisico kunnen zijn, maar tot mijn teleurstelling heb ik geen reactie van hen ontvangen. Ze hebben mijn e-mail niet beantwoord.”

Naast Michelle had ook een andere persoon het object opgemerkt. Michelle voegde eraan toe: “Het is zenuwslopend dat iemand anders ook zag wat ik zag.”

Na het bekijken van de beelden concludeerde Thomas Wertman van het Mutual UFO Network in Ohio dat het donkere object zich vrij dicht bij het vliegtuig bevond, dat klaar stond om te landen.

Hij vond het onwaarschijnlijk dat het een helikopter of een drone was, gezien de locatie, vorm en de nabijheid tot een commerciële vliegroute.

Thomas verklaarde aan de New York Post: “Drones mogen niet op die hoogte opereren, niet legaal. Als het gelinkt is aan militaire defensie of wetshandhaving, zou je het doorgaans niet zo dicht bij een belangrijke vliegroute zien. Dat zou potentieel gevaarlijk kunnen zijn.”

Met veel ervaring in het bestuderen van onverklaarbare luchtverschijnselen, benadrukte Thomas de ongewone aard van de waarneming.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven