Vrouw kan geen baan vinden omdat ze te knap is: ‘Mijn lichaam werkt betoverend op mannen’

WhatsApp Image 2024 06 02 at 112102jpg

Amy beweert dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’.

Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een platform waar ze hun rondingen laten zien en weinig verhullende kleding dragen.

Dit kan enorm veel geld opleveren, waardoor velen niet meer ‘echt’ willen werken. De Amerikaanse Amy Kupps verdient flink wat geld op een bekend platform.

Volgens haar doet ze dit niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever dan een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden leidinggevenden tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.”

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen maar naar mijn borsten kijken en was aan het zweten,” vertelt Amy. Het bleef niet alleen bij kijken.

“Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan, zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden.”

Ook bij andere sollicitaties liep het mis. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hieronder is een foto van Amy Kupps te zien, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze echt te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven