Oude liefde roest niet: Olcay Gulsen weer gelukkig met haar oude vlam!

WhatsApp Image 2024 06 04 at 190945jpg

Op deze regenachtige dinsdagmiddag is er prachtig nieuws te melden. Olcay Gulsen lijkt eindelijk te stoppen met natrappen naar haar ex Ruud de Wild.

Ze straalt namelijk weer van geluk in de liefde, en haar nieuwe liefde is geen onbekende. Juicechannel heeft gemeld dat Olcay gisteren gespot is bij The Siren, een Mediterraans restaurant in de hoofdstad, en ze was niet alleen.

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

Ze deelde een tafel met niemand minder dan… De pitbull. Voor wie niet bekend is met deze bijnaam, het gaat om Edgar Davids. De voormalige voetballer heeft een controversiële reputatie.

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Edgar was destijds verloofd met… Olcay Gulsen! Hun relatie liep echter stuk doordat Davids overspel pleegde.

Geschrokken Olcay Gulsen deelt heftig nieuws: ‘Een van de ergste nachten uit mijn leven’

Uiteindelijk vergaf Olcay hem en kwamen ze weer bij elkaar, om vervolgens opnieuw uit elkaar te gaan. Kun je het nog volgen?

Olcay Gulsen wil nooit meer met deze man samenwerken: ‘Alleen maar ruzie’

Gisteren zijn ze samen gespot, en volgens bronnen van Juicechannel was het niet zomaar een etentje, maar waren ze ‘vrij intiem’ met elkaar.

Dochter Ruud de Wild klapt uit de school: ‘Heeft geen zin dat ik er ben’😲😥

Men zegt wel eens dat oude liefde niet roest. Misschien geldt dat in het geval van Olcay en Edgar dus ook.

Dochter Ruud de Wild klapt uit de school: ‘Heeft geen zin dat ik er ben’😲😥

Laten we hopen dat Edgar niet op de hoogte is van Olcay’s onthulling over haar laag libido, zoals ze in het tijdschrift &C van Chantal Janzen in 2022 deed.

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

Olcay zelf lijkt het allemaal maar gedoe te vinden. “Maar nog belangrijker: ik zie het plezier of de spanning er niet van in,” zegt de voormalige modekoningin.

Met een bijnaam als ‘de pitbull’ zal het vast goedkomen. Of misschien begreep Ruud de Wild gewoon niet zo veel van seks. Dat kan natuurlijk ook nog. Hieronder zie je het bericht van Juicechannel:

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven