Slecht nieuws voor zangeres Sieneke: Zowel ex als belastingdienst in actie gekomen!

WhatsApp Image 2024 06 14 at 105037jpg

Zangeres Sieneke en haar man Jan Baum liggen momenteel in een heftige echtscheidingsstrijd, vooral rondom hun gezamenlijke woning waar Sieneke met de kinderen verblijft.

De twistappel is het eigendom van de woning, waarbij Jan Baum de voorkeur heeft om het te verkopen, terwijl Sieneke graag met de kinderen wil blijven wonen.

Deze impasse heeft geleid tot juridische stappen van Baum tegen zijn ex-vrouw, die weigert hem uit te kopen en een nieuwe hypotheek aan te gaan.

Volgens recente berichten op BekendeBuren heeft nu ook de Belastingdienst zich in de zaak gemengd door executoriaal beslag te leggen op de woning.

Emotionele zangeres Sieneke deelt haar verhaal: Gekwetst tot op het bot!

Dit betekent dat de Belastingdienst het recht heeft om de woning te verkopen als aan de openstaande belastingvorderingen niet wordt voldaan.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

Er zijn inmiddels maar liefst vijf dwangbevelen uitgevaardigd, gerelateerd aan belastingen van verschillende jaren.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

De situatie is nu uiterst precair voor Sieneke en Jan, aangezien het niet betalen van de openstaande belastingen kan resulteren in het verlies van hun woning.

Zangeres Sieneke deelt verdrietig nieuws:

De juridische procedures tussen hen en de betrokkenheid van de Belastingdienst maken de uitkomst van deze zaak onzeker.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven