Het mag wat kosten: Linda de Mol legt haar zoon Julian flink in de watten!

WhatsApp Image 2024 06 16 at 123953jpg

Na het nieuws dat Noa Vahle onlangs een prachtig huis kreeg van haar moeder Linda de Mol, blijkt nu ook dat haar oudere broer Julian (27) niet achterblijft.

Hij heeft naar verluidt een nog groter cadeau gekregen. “Die is multimiljonair,” zo wordt er door de wandelgangen gezegd.

De familie De Mol staat bekend om hun welvaart, en dat gunnen we ze van harte. Ze hebben er hard voor gewerkt en mogen daar zeker van genieten.

Eergisteren werd onthuld dat Linda de Mol alle aandelen van Noa’s woning aan haar heeft overgedragen, waardoor Noa bij een eventuele verkoop meteen een aanzienlijk vermogen zou kunnen vergaren, zonder dat daar een hypotheek aan te pas komt.

Maar ook Julian, de oudere broer van Noa, heeft niet te klagen gekregen. In 2018 kocht Linda een huis voor hem in hartje Amsterdam, destijds voor 950.000 euro.

Net als bij Noa, behield Linda aanvankelijk een deel van het eigendom, maar het lijkt erop dat Julian nu ook de volledige eigendom heeft gekregen.

Linda de Mol maakt excuses: ‘het spijt me oprecht’🙏🤔

Het huis heeft een indrukwekkende oppervlakte van 148 vierkante meter en een tuin van 33 vierkante meter, met vier slaapkamers tot zijn beschikking.

De waarde van Julian’s huis wordt nu geschat tussen de 1.5 en 2 miljoen euro. Zo is Noa niet de enige miljonair in de familie geworden, maar haar broer Julian kan bijna als multimiljonair worden bestempeld

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven