Piloot filmt bizar tafereel: ‘De grootste UFO bewijzen aller tijden’

ufooojpg

Er is recent ophef ontstaan over vermeende UFO-beelden vastgelegd door piloot Jorge A. Arteaga, die tijdens een vlucht boven Antioquia, Colombia, een opmerkelijk object in de lucht zag.

Zijn video, die beweert de ‘beste UFO-beelden ooit’ te zijn, is bevestigd als volledig authentiek.

Arteaga meldde dat hij en zijn co-piloot een mysterieus, vierkant object zagen verschijnen uit de wolken, dat snel voorbij hun cockpit vloog.

Hij wist het object vast te leggen op camera – licht van kleur met een puntig uiteinde – terwijl het naar hen toe bewoog en vervolgens snel verdween.

Arteaga beweerde dat ze het object wilden volgen, maar zich bedachten toen het plotseling op hen afstormde, wat onmogelijk zou zijn voor een gewone ballon gezien de hoge en turbulente vlieghoogte.

Deze beelden hebben de steun van ufoloog Jaime Maussan, die ze als authentiek heeft beoordeeld en zei:

“We hebben hier te maken met een van de grootste UFO bewijzen aller tijden; vastgelegd door Captain Pilot Aviator @JorgeArteagaG,” schreef hij op X

Maussan vergeleek de beelden met die van Pilot Lieutenant Ryan Graves, die de clip als een UFO identificeerde, ook bekend als UAP (unidentified aerial phenomena).

Of je nu gelooft in UFO’s of niet, deze video laat zeker ruimte voor discussie over wat er echt in onze luchten kan zijn.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven