Vader wil het anders doen voor zijn dochter en neemt drastisch besluit: ‘We doen het in delen’

iu 1jpg

Veel mensen hebben wel eens keuzes gemaakt waar ze later spijt van kregen, maar de Australische Ethan ‘ModBoy’ Bramble heeft op dit gebied een uitzonderlijke ervaring.

Bramble heeft zijn lichaam versierd met meer dan 200 tatoeages, wat hem niet alleen een opvallend uiterlijk geeft maar ook de nodige spijt.

Tatoeëren is een populaire vorm van zelfexpressie, maar Bramble heeft de grenzen van wat de meeste mensen zouden overwegen ver overschreden.

Al op 11-jarige leeftijd begon hij met het stretchen van zijn oren en sindsdien heeft hij diverse ingrijpende modificaties ondergaan, zoals het splijten van zijn tong en het verwijderen van zijn navel.

De totale kosten van zijn transformaties bedragen ongeveer 60.000 Australische dollar (ongeveer 39.000 Amerikaanse dollar).

Ondanks deze aanzienlijke investering in zijn uiterlijk, uit Bramble nu enige spijt over zijn beslissingen.

In een interview met LadBibleTV’s ‘No Filter’ serie gaf hij toe: “Ik denk dat je zou kunnen zeggen dat ik spijt heb van sommige tatoeages,” en voegde toe, “Niet alleen spijt, ik denk dat er een verschil is tussen spijt hebben en anders bekeken willen worden.”

Zijn grootste zorg betreft het mogelijke oordeel van anderen, vooral in situaties zoals het naar school brengen van zijn dochter.

Bramble vreest de impact die zijn uiterlijk kan hebben op haar. “Het gezicht is iets belangrijks dat – voor sommige personen, niet iedereen – kan leiden tot een heleboel problemen voor jezelf.”

”En ik zou waarschijnlijk niet willen dat mijn dochter ermee te maken krijgt tot ze wat ouder is,” legde hij uit.

In een poging om zijn imago te verbeteren, ondergaat Bramble nu een pijnlijk proces van laserverwijdering van zijn gezichtstatoeages.

“Ik onderga al zo’n 12 maanden laserchirurgie… en we doen het in delen,” deelde hij mee.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven