De reden waarom Thomas zijn relaties niet werken: ‘De hoek van zijn geaardheid’

WhatsApp Image 2024 03 24 at 161821 1jpg

Op zijn 34-jarige leeftijd heeft zanger Thomas Berge, bekend onder zijn artiestennaam, al twee gezinnen gesticht.

Recente roddels suggereren echter dat hij op het punt staat om een derde gezin toe te voegen vanwege vermeende ontrouw.

Al geruime tijd actief in de showbizzwereld, nam Berge op twaalfjarige leeftijd zijn eerste single op, genaamd “Mijn Luchtballon”, die maar liefst 800.000 keer werd verkocht als promotie via Neckermann.

Zijn artiestennaam werd zorgvuldig gekozen met als doel een marktaandeel te veroveren in de Duitse muziekwereld, in navolging van artiesten als Heintje en Jan Smit.

Na 22 jaar staat Berge nog steeds in de spotlights. Hij heeft drie kinderen bij twee verschillende vrouwen, maar beide relaties zijn inmiddels beëindigd.

De precieze reden voor deze situatie blijft vooralsnog onduidelijk, aangezien de zanger zelf weinig prijsgeeft.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Volgens journalist Karin Riethoven, werkzaam voor weekblad De Story, zou de oorzaak wellicht te maken kunnen hebben met Berge’s seksuele voorkeur.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Zij oppert: “De reden dat Thomas zich al die jaren steeds weer verliest in liederlijk of overspelig gedrag, zou volgens sommigen gezocht kunnen worden in de hoek van zijn geaardheid.”

Al sinds het begin van zijn carrière doen geruchten de ronde in de showbizz over Berge’s vermeende homoseksualiteit, wat volgens sommigen zou kunnen verklaren waarom hij nooit het ware geluk bij een vrouw zal vinden.

Berge heeft zelf nooit direct uitsluitsel gegeven.”Echter verklaarde hij dat er absoluut geen andere vrouw in zijn leven is,” benadrukt hij.

Desondanks wordt er door Mediacourant op gewezen dat Berge spreekt over ‘geen andere vrouw’, waardoor de suggestie wordt gewekt dat er mogelijk wel een man in het spel is.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven