Joost Klein doet goede zaken: Kosten voor een optreden van een half uur extreem gestegen!

josjpg

Joost Klein is door zijn deelname en diskwalificatie tijdens het Eurovisie Songfestival wereldwijd beroemd geworden.

Dit heeft de artiest wereldwijd optredens opgeleverd, waardoor hij de laatste tijd de hele wereld over vliegt.

Dit is opmerkelijk voor iemand die van een groot liedjesfestijn werd weggestuurd wegens agressief gedrag.

Na zijn diskwalificatie wist Joost het publiek voor zich te winnen. Zijn liedje en de reden voor zijn diskwalificatie leverden de Songfestivalorganisatie veel kritiek op.

Hoewel hij de finale niet heeft kunnen doen, heeft deze situatie hem waarschijnlijk meer opgeleverd dan deelname aan de finale.

De wereldwijde aandacht voor Joost zorgde ervoor dat zijn volgersaantal steeg van 600.000 naar 1,8 miljoen.

Door deze populariteit zijn de kosten om Joost een half uurtje op een feest te laten optreden flink gestegen. Waar voorheen 10.000 euro voldoende was, ligt het bedrag nu rond de 50.000 euro, exclusief btw.

Op verschillende boekingssites wordt een bedrag van ‘meer dan 50.000 euro’ genoemd. Dit kan variëren, afhankelijk van de opties en de locatie van het optreden.

Voor augustus staat Joost al 12 keer geboekt. Met een bedrag van 50.000 euro per optreden zou dit neerkomen op 600.000 euro.

Hoewel er nog kosten vanaf gaan, zoals reizen en verblijf, kunnen we concluderen dat het Joost momenteel zeer goed gaat.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven