Het zal je maar gebeuren: Vrouw onherkenbaar na plaatsen van tandimplantaten!

tijpg

Jessica Macko, 44, uit San Antonio in de Verenigde Staten, heeft een ingrijpende ervaring gehad na het ondergaan van een tandheelkundige ingreep waarbij All-on-4 implantaten werden geplaatst.

Deze techniek, bedoeld om ernstig aangetaste of ontbrekende tanden te vervangen door middel van vier implantaten, leek voor Macko de beste optie na jaren van tandbederf.

Hoewel de medische professionals haar hadden gewaarschuwd voor de mogelijkheid van kneuzingen, was de hevigheid van de pijn en de uitgebreidheid van de kneuzingen ver boven haar verwachtingen.

Slechts vier dagen na de procedure deelde Macko een video op social media waarin ze haar gezicht toonde, dat ernstig gekneusd was, en vroeg ze naar de ervaringen van anderen.

De kneuzingen, die dieppaars waren en zich van haar kin tot haar nek uitstrekten, verspreidden zich snel over haar hele gezicht, zelfs onder haar ogen, en verergerden elk uur.

Ondanks de hevige reactie, twee weken na de procedure waren de zwellingen en kneuzingen merkbaar afgenomen.

Macko gaf aan dat ze, ondanks de onaangename ervaring, de behandeling nog steeds zou aanraden, omdat ze overtuigd was dat haar extreme reactie een uitzonderlijk geval betrof.

Ze legde uit dat hoewel de artsen haar hadden voorbereid op mogelijke kneuzingen, de werkelijke ervaring veel intenser was dan ze had verwacht, met kneuzingen die direct de dag na de ingreep begonnen, haar gezicht deden opzwellen en snel verergerden, wat haar erg angstig maakte.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven