Echtpaar teleurgesteld in Tui: Vakantie vroegtijdig afgebroken door deze ellende!

epjpg

Een stel heeft hun drie weken durende vakantie in een vijfsterrenresort vroegtijdig afgebroken vanwege de geur van riool in hun kamer en het constante lawaai van technomuziek bij het zwembad.

Clive Murray (65) en zijn vrouw Rosie (52) uit Macclesfield, Cheshire, boekten hun all-inclusive verblijf in het Hotel Riu Touareg op het eiland Boa Vista in Kaapverdië via TUI.

Ga je deze zomer met vakantie naar Spanje? Wees dan vooral gewaarschuwd!

Wat bedoeld was als een welverdiende ontspannende vakantie, veranderde al snel in een bron van frustratie.

Clive, een voormalige luchtlandingstechnicus in het Britse leger, was geschokt over de staat van hun hotelkamer.

De kamer rook naar riool, de douchekop was kapot en de spoelknop van het toilet viel steeds van de muur.

Ondanks meerdere klachten bij TUI-vertegenwoordigers ter plaatse, werd er niets gedaan om de problemen op te lossen.

Ga je deze zomer met vakantie naar Spanje? Wees dan vooral gewaarschuwd!

Het stel probeerde aan de overlast te ontsnappen door lange wandelingen langs het strand te maken, maar na twee weken hadden ze genoeg van de situatie.

Ze boekten een Airbnb in Sal Rei, de grootste stad van het eiland, en verlieten het hotel vijf nachten eerder dan gepland.

Clive en Rosie, die meer dan £3.000 aan hun vakantie uitgaven, voelden zich in de steek gelaten door het gebrek aan actie van TUI.

Ondanks hun pogingen om hun verblijf te verbeteren, bleef hun vakantie een teleurstelling. Clive benadrukte dat hij nooit meer met TUI zal boeken na deze ervaring.

Ga je deze zomer met vakantie naar Spanje? Wees dan vooral gewaarschuwd!

Het stel had gehoopt op een ontspannen vakantie na een stressvolle periode, maar werd in plaats daarvan geconfronteerd met voortdurende ongemakken en geluidsoverlast.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven