BenB Vol Liefde Malgosia doet onthulling: ‘Ik ben nou eenmaal een opvallend figuur’

WhatsApp Image 2024 08 16 at 113800jpg

Na de recente geruchten rondom haar persoon heeft B&B Vol Liefde-deelneemster Malgosia zelf van zich laten horen. In een interview onthult ze dat ze benaderd is voor een mogelijke realityserie over haar leven.

Malgosia, die in het programma het hart van kasteelheer Albert probeerde te veroveren, kijkt zonder spijt terug op haar deelname.

”Volgens mij heb ik best veel kijkers vermaakt, ik ben nou eenmaal een opvallend figuur,” vertelt ze aan weekblad Party.

Het idee van een eigen serie ligt zelfs al op tafel. “Er wordt op dit moment zelfs nagedacht over een serie over mijn leven. Of ik dat wil, weet ik nog niet,” aldus Malgosia.

Ze geniet in ieder geval van de aandacht die ze nu krijgt. “Mensen op straat herkennen mij en spreken mij aan. Daar heb ik echt geen enkele moeite mee. Ik schaam me nergens voor.”

Wat haar wel dwarszit, is de aandacht die haar verleden krijgt in de media. Onlangs werd onthuld dat Malgosia tien maanden in de gevangenis heeft doorgebracht vanwege betrokkenheid bij drugshandel.

”Ze maakte deel uit van een criminele organisatie die kilo’s c0caïne importeerde”, beweerde een bron aan weekblad Story.

Malgosia erkent haar verleden, maar zegt: ”Het is al jaren geleden, maar het blijft wel voor altijd aan mij plakken. Wat dat betreft heb ik levenslang. Daar ontkom ik niet aan.”

Daarnaast doen er verhalen de ronde over een aanzienlijke schuld die ze zou hebben. “Ik vind het vervelend dat er nu ineens wordt beweerd dat ik een forse schuld zou hebben. Dat is echt complete onzin,” stelt Malgosia.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven