Grote donkere wolken boven het hoofd van Kim Feenstra: Ernstige gevolgen liggen op de loer!

kfjpg

Kim Feenstra bevindt zich momenteel in een benarde situatie, nu de gemeente Haarlemmermeer executoriaal beslag heeft gelegd op haar woning in Zwanenburg.

Dit betekent dat de gemeente op elk moment kan besluiten om de woning te laten veilen, wat ernstige financiële gevolgen kan hebben voor het model, aldus een bericht van de website BekendeBuren.

Een gedwongen verkoop via een veiling brengt meestal een lagere opbrengst op dan een verkoop via de reguliere markt.

Dit kan betekenen dat Kim veel minder ontvangt dan de werkelijke waarde van haar huis, wat een forse financiële tegenslag zou zijn. De exacte reden voor het beslag is op dit moment niet bekend.

Kim kocht de twee-onder-een-kapwoning in 2018 voor 490.000 euro en liet er een hypotheek van 812.500 euro op vestigen.

Wat de woning extra bijzonder maakt, zijn de twee volledig zelfvoorzienende appartementen, elk uitgerust met een eigen keuken en badkamer, waardoor ze ideaal zijn voor gasten.

Naast de problemen met haar woning, heeft Kim ook te maken met persoonlijke tegenslagen. Onlangs onthulde ze dat haar relatie met Stanley Tailor, de vader van haar zoontje, al een jaar geleden is beëindigd.

Het stel was sinds 2016 samen. Deze recente relatiebreuk maakt de situatie nog moeilijker voor Kim, die nu niet alleen het verlies van haar partner, maar ook dat van haar huis onder ogen moet zien.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven