Tatjana Simic deelt per ongeluk intiem gesprek vanuit privejet: ‘We gaan als een raket’

WhatsApp Image 2024 09 03 at 151804jpg

De nog altijd knappe blondine Tatjana Šimić gaf per ongeluk een inkijkje in haar luxe leven via een Instagram Story.

Terwijl ze haar volgers meenam in de ervaring van een vlucht in een privéjet, vergat ze het geluid uit te schakelen, waardoor een persoonlijk gesprek tussen haar, haar echtgenoot Lex van Hessen en een onbekende vrouw te horen was.

Tijdens de video, waarin de mooie uitzichten vanuit het vliegtuig werden getoond, konden haar volgers meeluisteren naar een gesprek dat onverwacht haar vliegangst blootlegde.

“Het voordeel is, ik kan je handje vasthouden,” zei Lex liefdevol, waarmee hij de toon zette voor een zorgzaam gesprek.

De onbekende vrouw, duidelijk verrast, vroeg bezorgd: “Is zij bang?” Waarop Tatjana zonder aarzeling antwoordde: “Ja! Altijd.”

Het gesprek bleef luchtig toen de vrouw voorstelde om een Valdispert te nemen tegen de angst, waarop Tatjana reageerde:

“Heb ik gedaan.” Even later, met een knipoog, grapte ze: “We gaan als een raket,” terwijl het vliegtuig door de lucht schoot.

Wat vooral indruk maakte, was Tatjana’s filosofische houding ten opzichte van haar angsten. Terwijl ze de lucht filmde, citeerde ze haar moeder: “Mijn moeder zegt: als het je tijd is, ga je. En zo is het ook.”

Ze voegde er nog met een vleugje Franse flair aan toe: “C’est la vie.” Dit onverwachte moment gaf haar volgers een zeldzaam inkijkje in haar gedachten en hoe ze, ondanks haar angst, omgaat met het leven, zelfs in de meest luxueuze omstandigheden.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven