Vrouw heeft grote spijt van deze tatoeage: Lelijkste ooit!

WhatsApp Image 2024 03 22 at 143642 2jpg

Maandenlang besteden veel mensen tijd aan het overdenken van de perfecte tatoeage. Ze willen dat deze een diepe betekenis heeft of dat het ontwerp gewoonweg betoverend is.

Dit is begrijpelijk, aangezien een tatoeage een keuze is voor het leven en zeker geen tijdelijke decoratie.

Soms nemen mensen impulsieve beslissingen als het gaat om het laten zetten van een tatoeage, om later spijt te krijgen wanneer ze het resultaat zien.

Marie bevindt zich in deze situatie, waarbij ze haar recent gezette tatoeage als afschuwelijk beschrijft en zelfs gelooft dat het de lelijkste tatoeage ter wereld is.

In een emotionele TikTok video deelt Marie openhartig haar ervaring met de tatoeage, terwijl ze vecht tegen de tranen.

Oorspronkelijk was ze redelijk tevreden met de tatoeage, maar al snel begon deze te vervagen, waardoor het originele ontwerp niet meer herkenbaar was.

Bedoeld als een handgeschilde banaan op haar vingers, begon de tatoeage steeds meer op andere figuren te lijken naarmate deze vervaagde.

Toen haar vriend een afspraak had bij een gerenommeerde tatoeëerder, zag Marie een kans om de tatoeage bij te laten werken.

Ze hoopte dat dit de tatoeage mooier zou maken, maar helaas bleek het tegenovergestelde waar te zijn.

De tatoeage lijkt nu in de verste verte niet meer op een banaan en Marie vindt het zo lelijk dat ze er niet eens naar wil kijken zonder emotioneel te worden.

“Voor de meeste mensen is het gewoon een dwaas, klein en domme tatoeage, maar voor mij betekent het zoveel meer.”

Marie deelt haar gevoelens door te zeggen: “Het doet me namelijk echt wat en ik vind het verschrikkelijk hoe het eruit ziet”.

Ondanks dat Marie veel steun ontvangt van haar volgers op TikTok, die haar proberen op te vrolijken, blijft de tattoo voor haar een bron van verdriet en frustratie.

De tattoo is te zien in een video op TikTok, maar vanwege de lengte van de video kan deze worden doorgespoeld.

@marieaarm
#badtattoos
#badtattoostory
#tattoofail
#tattoo
#fingertattoo
♬ original sound – Marie Armstrong

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven