Vrouw gebruikt 33 jaar oudere partner voor zijn geld: ‘Een zakelijke transactie’

pao 1jpg

In een onverwachte wending in haar relatie met Randy, heeft 30-jarige Carrie een uniek liefdesverhaal met de 63-jarige man die ze via Tinder heeft leren kennen.


Carrie had aanvankelijk haar Tinder-leeftijdsvoorkeur ingesteld op maximaal 99 jaar met als doel een welgestelde partner te vinden.


Over haar oorspronkelijke intenties was Carrie openhartig en ze zei: “Ik dacht aan een zakelijke transactie. Toen ik Randy ontmoette, dacht ik meteen aan geld, mijn plan was om hem leeg te trekken en daarna weg te gaan.”


Maar haar gevoelens voor Randy veranderden en hun relatie groeide van een financiële regeling naar oprechte liefde.


Tijdens een gesprek op de ‘Love Don’t Judge’-podcast van TLC, prees Carrie Randy’s vriendelijkheid en vrijgevigheid.


Na een periode van communicatiepauze, waarin Carrie probeerde haar leven op orde te krijgen, bleef Randy betrokken.


Hij nam opnieuw contact op met Carrie, die destijds geen auto had en te voet naar haar werk ging. Ze zei: “Ik liep naar mijn werk en had helemaal geen auto. Nadat ik een tijdje was verdwenen, stuurde hij me een bericht.”


Na meer dan een jaar online communicatie besloten Carrie en Randy elkaar persoonlijk te ontmoeten, ondanks het feit dat Randy in die tijd tienduizenden euro’s aan Carrie had besteed.


Carrie bekent schuldgevoelens te hebben gehad over de situatie. Nu beweert het paar, na drie jaar samen te zijn, dat hun relatie is gebaseerd op echte liefde.


Hoewel Carrie nog steeds ‘zakgeld’ van Randy ontvangt vanwege haar uitgavenpatroon, is hun dynamiek veranderd. Ze zegt: “Soms heb ik wat dingen nodig en dan betaalt Randy dat.”


Ze besteedt voornamelijk geld aan kleding en exclusief ondergoed voor haar OnlyFans-account, waar ze nu een ander publiek vermaakt.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven