Meest bizarre uitdaging ooit: ‘Ik ben klaar om de rest van de wereld veroveren met mijn wens’

antjejpeg

Sommige mensen dagen zichzelf uit door de meest bizarre stunts te bedenken om een plek te veroveren in het Guinness Book of Records.

De Poolse Ania is een van die mensen die vastbesloten is om de recordboeken te halen met een opmerkelijke uitdaging: ze wil met maar liefst 100.000 mannen naar bed! Momenteel staat de teller op slechts 482, dus ze heeft nog een lange weg te gaan.

Man doet bizarre ontdekking tijdens trio: ‘We zijn daarna gescheiden’

Ania biedt elke man twintig minuten de tijd voor de daad, maar hoopt dat ze zich aan die tijd zullen houden. Met 100.000 mannen ontmoeten zal haar maar liefst 33.000 uur kosten, wat bijna vier jaar zonder pauze betekent.

Zwangere vrouw bedrogen door haar man: Haar zus verwacht een tweeling van hem!

Deze uitdaging zal niet alleen fysiek, maar ook financieel veeleisend zijn, vooral omdat ze van plan is om de hele wereld over te reizen voor haar missie.

Man doet bizarre ontdekking tijdens trio: ‘We zijn daarna gescheiden’

Ania legde uit: “Het idee ontstond tijdens een avondje uit met vrienden. Ik geniet van plezier en intieme momenten, dus het leek me een interessante uitdaging. Mijn avontuur begon in Polen, en ik ben nu klaar om de rest van de wereld te veroveren met mijn wens.”

Zwangere vrouw bedrogen door haar man: Haar zus verwacht een tweeling van hem!

Ania is nog steeds op zoek naar mannen die haar willen helpen bij het voltooien van haar missie, maar of ze genoeg mannen zal vinden om haar doel te bereiken, blijft de vraag.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven