K3 Marthe doet enorm verdrietige onthulling: ‘Ik heb het nooit laten zien’

WhatsApp Image 2024 04 12 at 221514 1jpg

In het programma ‘Liefde Voor Muziek’ heeft K3-lid Marthe De Pillecyn een aangrijpende onthulling gedaan over de kritiek die ze heeft ontvangen over haar uiterlijk.

Tijdens een emotioneel moment na het nummer ‘Try’ deelde de 27-jarige zangeres mee dat ze het erg moeilijk heeft gehad met de negatieve opmerkingen die ze kreeg, inclusief het stempel van ‘de lelijke van K3’.

Ondanks dat ‘Liefde Voor Muziek’ doorgaans een vrolijk programma is, brak Marthe op dat moment toen ze sprak over de kritiek die ze kreeg over haar uiterlijk bij haar intrede in K3.

Ze legde uit dat haar uiterlijk vaak onderwerp van gesprek was, met een Vlaams magazine dat haar zelfs bestempelde als de minst aantrekkelijke van de groep.

Marthe haalde ook herinneringen op aan opmerkingen die Gert Verhulst, mede-oprichter van K3, maakte tijdens het programma ‘K2 zoekt K3’.

Ze deelde een moment waarop Verhulst suggereerde dat haar ogen ‘droevig’ leken en vroeg of ze daar iets aan moest laten doen. Deze opmerkingen raakten haar diep.

Een ander pijnlijk voorval dat Marthe aanhaalde, was toen haar gezicht volledig werd bewerkt met Photoshop op de cover van het album ‘Ushuaia’.

Dit leidde tot verontwaardiging onder fans, die het beschouwden als een grove inbreuk op haar natuurlijke uitstraling.

Onder druk van de fans paste Studio 100 de cover aan, maar Marthe zweeg destijds over dit onderwerp.

Ze gaf aan dat ze vaak het gevoel had altijd vrolijk te moeten zijn als lid van K3, zelfs als ze innerlijk worstelde met de kritiek en de gevolgen ervan voor haar zelfbeeld.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven