Beetje bij beetje meer bekend: Dit is de nieuwe vriendin van Thomas Berger!

berrjpg

Net een maand na de officiële bekendmaking van zijn scheiding met Elianne Zweipfenning, lijkt zanger Thomas Berge opnieuw romantisch geluk te hebben ontdekt. De focus ligt nu op een nieuwe vrouw in zijn leven.

Recentelijk werd opgemerkt dat de auto van Thomas werd gezien bij het huis van een vrouw. Een ooggetuige deelde met het juicekanaal Realityfbi:

“Ik liep gisteravond met mijn hond en zag Thomas Berge uitstappen. Vanochtend was ik benieuwd of zijn auto er nog zou zijn. En ja hoor, hij staat er nog steeds.”

Deze vrouw wordt beweerd de nieuwe vriendin van Thomas te zijn. “Een vriendin vertelde mij dat zij degene is met wie hij, zelfs tijdens zijn relatie met Elianne, al een tijd contact heeft gehad.”

”Ik heb zojuist deze foto genomen.” Er werd een foto bij het verhaal gevoegd waarop de auto van Thomas te zien is.

De nieuwe vriendin van de zanger is door Realityfbi geïdentificeerd als Victoria, een make-up artist uit Eindhoven.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Op haar professionele website wordt vermeld dat ze werkt aan verschillende projecten in heel Nederland, zoals televisieshows, festivals, videoclips en fotoshoots.

Naar verluidt is Elianne niet blij met deze recente ontwikkelingen. Realityfbi rapporteert: “Ze is duidelijk niet tevreden over de situatie.”

“We vermoeden echter dat ze contractueel gebonden is om niets te zeggen over deze kwestie, anders komt ze in de problemen.”

Deze nieuwe wendingen in het leven van Thomas Berge leiden tot toenemende nieuwsgierigheid en speculaties onder fans en volgers, terwijl de zanger zijn leven voortzet na de publieke breuk.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven