Koppel doet bizarre ontdekking en adviseert anderen het zekere voor het onzekere te nemen

kopjpeg

Celina Quinones uit Colorado deelde een opmerkelijke ontdekking over haar relatie: na tien jaar huwelijk en drie kinderen kwam ze erachter dat haar man, Joseph, eigenlijk haar neef is.

Deze verrassende onthulling volgde op het onderzoeken van hun stamboom, wat uiteindelijk resulteerde in een DNA-test die hun bloedband bevestigde.

Ondanks deze schokkende ontdekking, heeft Celina op TikTok verklaard dat ze geen spijt heeft van haar relatie. “Trouwde met mijn man in 2006. Ik wist het toen niet en we kregen 3 kinderen.”

“Ik kwam erachter dat we familie waren,” deelde ze in een video. “Mijn kinderen en mijn man zijn mijn alles en we hebben er overheen gekeken.”

De reacties onder haar volgers waren gemengd na deze bekentenis. Terwijl sommigen hun afkeuring uitten, bleef Celina standvastig in haar reactie. “Laat me van hem scheiden omdat we het niet wisten.”

“Laat me gewoon onze kinderen vertellen dat hun ouders niet meer samen zijn vanwege de mening van andere mensen. Nee, dank je, we blijven gewoon voor altijd neven, echtgenoten en minnaars,” aldus haar besluit.

Celina is van mening dat het vaker voorkomt dan men denkt dat partners verwant zijn, vooral in gebieden zoals Colorado, waar volgens haar “iedereen iedereen kent en hoogstwaarschijnlijk is iedereen familie.”

Deze onthulling heeft Celina aangemoedigd om anderen te adviseren om DNA-tests te doen om soortgelijke verrassingen te voorkomen.

“Doe een DNA-test als je niet per ongeluk met je neef wilt trouwen! Lol. Gewoon mijn geluk. Nu, zelfs als we uit elkaar gaan, blijven we voor het leven omdat we nu familie zijn,” sloot ze af.

Celina’s verhaal heeft online een discussie doen ontstaan over de ethiek en emotionele complexiteit van dergelijke familiare relaties, alsmede over het belang van genetische testen in moderne relaties.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven