Jonge meid zorgt online voor verwarring en ophef: ‘Ik dacht echt dat dat je opa was’

WhatsApp Image 2024 05 18 at 170936 1jpg

Nicole Downs deelde nieuws over haar relatie met Michael, die 33 jaar ouder is, op TikTok en kreeg veel reacties.

Een jonge vrouw heeft een relatie met een man die 33 jaar ouder is en zegt dat ze zich niet kan voorstellen zonder hem te leven, ondanks het leeftijdsverschil.

Toen Nicole Downs, op 22-jarige leeftijd, haar partner, de destijds 54-jarige Michael, ontmoette, was ze 18 jaar oud. Nu zijn ze al ongeveer drie jaar samen en hebben hun relatie openbaar gemaakt.

In eerste instantie hield Nicole hun relatie geheim, maar nu heeft ze hun romance aangekondigd op TikTok.

Ze plaatsten een video waarin ze symbolisch een slot en sleutel weggooien. Dit zorgde voor veel reacties, waarbij velen dachten dat ze familie van elkaar waren.

Nicole zei in een TikTok-video: ”We hebben ook een leeftijdsverschil van 33 jaar. We zijn gelukkig samen, ondanks wat andere mensen misschien denken.”

”Ik zou mijn leven niet kunnen voorstellen als we elkaar nooit zouden ontmoeten. We zijn in 2018 begonnen met daten.”

Ze vertelde vervolgens dat ze al drie en een half jaar samenwonen. Ze omschreef hun relatie als “beste vrienden. ”We hebben samen één kat, Grizzy. Gelukkiger en hechter dan ooit.”

De video van Nicole werd meer dan 700.000 keer bekeken en kreeg vele reacties waaruit bleek dat veel mensen dachten dat Michael haar vader was, of zelfs haar opa.

Eén persoon schreef: “Ik dacht dat het je vader was voordat ik naar het onderschrift keek.” En een ander zei: “Ik dacht echt

dat dat je opa was.”

@nicoledownns merken vriendjes niet mee #agegap #couplestiktok #trending #agegaprelationship #couplestrend ♬ origineel geluid – uhurayedits

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven